Pluspen 

 

Frank Thooft: “Ik heb Pluspen in augustus 1998 opgericht na een brede ervaring in het bedrijfsleven. Ik werk graag voor moderne ondernemers, ondernemende mensen en proactieve organisaties. Hierdoor kunnen zij bewust naar en met hun doelgroepen, relaties, personeel of klanten communiceren en hun boodschap en visie overtuigend, opvallend en helder overbrengen, zowel offline als online.

 

Ik maak opvallende persberichten, interessante artikelen, prikkelende blogs, persoonlijke interviews, informatieve reportages en verklarende whitepapers in magazines, kranten, jubileumboeken, relatiemagazines en personeelsbladen. Ik participeer indien gewenst vanaf de conceptfase en ideevorming via tekstproductie, projectmanagement, bladmanagement, eindredactie tot integrale oplevering. Voorbeelden vind je in mijn portfolio.

 

Ik ben zeer actief op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram, ook in opdracht van bedrijven en organisaties en ik werk seo-gericht. Ik voer ook webbeheer uit, en ik ben een ervaren gebruiker van de webtool programma’s FlitzCMS, WordPress en Locomotive.”

 

En dat doe ik met heel veel plezier! 

Frank, zelf enthousiast thuiskok, is partner bij Samen Digitaal Dineren en voorziet de analoge en digitale media met het digitaal dineren concept.

 

Contact

Frank Thooft

0646428806

frank.thooft@pluspen.nl

 

Adres

van Hasseltstraat 20

6821 AM Arnhem